FixIT - Podrška korisnicima

     Današnje se poslovanje sve više oslanja na moderne tehnologije kojima se ubrzavaju poslovni procesi, smanjuju troškovi te sveukupno poslovanje čini bržim i efikasnijim. Informatičke su tehnologije kamen temeljac konkurentnosti i uspješnom poslovanju.


     Kako bi Vaše poslovanje teklo bez zastoja, tvrtka Ventex nudi Vam posebno osmišljenu uslugu tehničke podrške u održavanju, monitoringu i razvoju poslovno informacijskog sustava - FixIT.


     FixIT. je najnovije programsko rješenje tvrtke Ventex razvijeno na globalno prepoznatljivoj platformi za daljinsko upravljanje računalnim sustavima i opremom (MITS). Uvođenjem FixIT. rješenja u vašu tvrtku ili ustanovu, omogućavate 24 satni monitoring i proaktivno upravljanje ključnim IT servisima, povećavate stabilnost sustava i fokus na temeljnu djelatnost. Eventualne nepravilnosti u radu IT infrastrukture dežurni će stručnjaci u Operativnom centru uočiti i u kratkom vremenu otkloniti, prije nego uzrokuju neugodne zastoje servisa i onemoguće vaše redovno poslovanje.


   Bez obzira ima li Vaša tvrtka dedicirano informatičko osoblje, naši sistem inžinjeri, administratori i tehničari osiguravaju pomoć u neometanom poslovanju te planiranju, uvođenju i održavanju Vaših poslovnih baza, mailing sustava, zaštiti podataka, planiranju i implementiranju sigurnosnih pravila i antivirusnih rješenja, instalaciji i implementaciji novih poslovnih aplikacija, kao i postavljanju mrežne žične i bežične infrastrukture.

 
 

 

  • Kontakti
FixIT -

FixIT

Pošaljite upit