TRAŽILICA

Katalog

Ventex preporuka

NBDOD HP H1D24AA Ruksak

HP Essential backpack je lagana i izdržljiv ruksak koji sadrži pjenu visoke gustoće kako bi bolje zaštitili svoje prijenosno računalo (do "više..."

Cijena: 215,00 kn

PRN Samsung printer SL-M2022 Laser (Mono)

SL-M2022, 20 str/min, 8,5 s, 1200x1200 dpi, 128 MB, GDI, 150 listova, USB, Mjesečni ciklus 10.000 str., Toner MLT-D111S

Cijena: 419,00 kn
Ventex servis

Novosti

Tipkovnica za tipkače

25.09.2012 Tipkovnica za tipkače

Matias predstavlja Quiet Pro, prema tvrtkinim riječima najtišu mehaničku tipkovnicu na svijetu. Mehaničke tipkovnice imaju velik broj pobornika, osobito među onima koji svakodnevno tipkaju veće količine teksta. Među manama mehaničkih tipkovnica svakako je buka koju proizvode svakim pritiskom na tipku, što posebice dolazi do izražaja u uredima gdje više ljudi dijeli jedan radni prostor.

Matias u Quiet Pro ugrađuje vlastiti mehanizam Quiet Click na čijem je razvoju kompanija radila posljednje dvije godine. Mehanizam nudi jednaku povratnu informaciju kao i klasične mehaničke tipkovnice, ali uz tih rad koji neće smetati suradnicima. Osim toga, tipkovnica je radi ergonomije namjerno nešto deblja i ima udubljene tipke s razmakom, za razliku od današnjih tankih tipkovnica s ravnim tipkama, vrlo čestim na prijenosnim računalima.

Oznake na tipkama su laserski rezane tako da se s vremenom neće izbrisati, a tipkovnica ima još i nekoliko multimedijalnih tipaka te tri USB konektora. Uz ugodnije tipkanje, Matias ističe kako bi se Quiet Pro mogao svidjeti i brzim tipkačima zahvaljujući ugrađenimAnti-Ghostingsklopovima koji pravilno registriraju više istovremeno pritisnutih tipaka.

Mehanizam Quiet Click kompanija namjerava licencirati i prodavati i drugim tvrtkama koje su zainteresirane za razvoj mehaničkih tipkovnica te putem web stranica u manjim količinama i hobistima za vlastite projekte. Cijena tipkovnice iznosi 149,95 dolara, a dostupna je i verzija za Macintosh računala s pripadajućim rasporedom tipaka.

(Izvor: bug.hr)

 

Sviđa ti se? Preporuči prijateljima i kolegama!

Košarica

Proizvoda:
0 kom
Cijena:
0,00 kn
Košarica Isprazni
Login
Newsletter

Anketa

Anketa

Ventex web shopu ste pristupili putem...?

Rezultati Glasaj