Konsolidacija IT sustava

 

     Stihijski razvoj IT-a malih tvrtki svodi se na gomilanje opreme. Kada „lupe glavom o zid", na male tvrtke se također može primijeniti model optimizacije infrastrukture Microsoft IO – malo modificiran – pojednostavljen. 
Microsoftov model optimizacije infrastrukture pomaže klijentima bolje razumjeti, a potom i popraviti stanje u kojem se njihova IT infrastruktura nalazi. Ovo se postiže kroz reviziju troškova, razine sigurnosti i operativne agilnosti. Značajne uštede mogu se postići prelaskom s neupravljanog okružja na dinamično okružje.

     Prilikom prelaska s osnovne infrastrukture na dinamičnu, razina sigurnosti poboljšava se sa slabe na dinamičnu i proaktivnu. Poboljšanja su vidljiva i u upravljanju IT infrastrukturom gdje se od manualnog i reaktivnog prelazi na automatizirano i proaktivno upravljanje. Prelaskom na dinamičnu infrastrukturu procesi postaju optimizirani i ponovljivi, dok su prije bili fragmentirani ili se čak nisu koristili. Microsoft i Ventex klijentima daju na raspolaganje tehnologije, procese i procedure koje klijentima pomažu u optimizaciji infrastrukture. Kako napreduju u migraciji prema dinamičnoj infrastrukturi tehnologija klijentima omogućava sve bolju poslovnu agilnost i postizanje veće poslovne vrijednosti. S druge strane ovaj proces upravi i zaposlenicima daje na raspolaganje sve više poslovnih mogućnosti i alata što otvara nove poslovne mogućnosti.

 
  • Kontakti
Prodaja -

Prodaja

  • Telefon: 051/659 310
  • Fax: 051/659 301
  • Adresa: Dražice 123c, Martinkovac, 51000 Rijeka
  • E-mail: prodaja@ventex.hr

Pošaljite upit