Serveri i računala

 

     Naši klijenti su velike i srednje velike tvrtke, kao i mali poduzetnici koji traže optimalno IT rješenje za povećanje svoje konkurentnosti uz maksimalnu uštedu u poslovanju. U našem poslovanju je stranka uvijek na prvom mjestu. Na osnovu vrhunskog znanja s područja tehnologije i odličnog poznavanja industrije prilagođavamo informacijsku tehnologiju potrebama naših stranaka te sa cjelovitom ponudom IT rješenja i usluga našim strankama ostvarujemo dodatnu vrijednost.
     Naši djelatnici posjeduju poznavanje vrhunskih informacijskih tehnologija i njihovo povezivanje u cjelovite sustave, a nudimo računalnu i programsku opremu svjetski priznatih proizvođača što u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem naših djelatnika rezultira sa vrhunskim tehnološkim rješenjima po sistemu "ključ u ruke" koja su iskoristiva u punom potencijalu, te su ujedno sigurna i nadgradiva.

     U skladu sa time možemo ponuditi uslugu kreiranja cjelovitih poslovnih rješenja koja će biti okosnica Vašeg poslovanja sukladno Vašim željama, djelatnosti, strategiji te poslovnim ciljevima. Odabiremo odgovarajuća stolna i prijenosna računala, printere, servere za Vaš ured, a možemo Vam ponuditi i sva softverska rješenja koja su Vam potrebna za rad.

     Odabir adekvatnog servera osigurava siguran i stabilan rad, te pravovremenu dostupnost podataka. Zbog rastuće potrebe za maksimalnom dostupnosti podataka, tehnologije servera svakodnevno se unapređuju. Odabirom odgovarajućeg servera, može se značajno poboljšati poslovanje te osigurati brz povrat uloženih sredstava.
     Najčešća dilema prilikom kupovine novog računala je hoće li novo računalo biti prijenosno ili stolno – a u zadnje vrijeme se sve češće razmatraju i tableti za manje zahtjevne korisnike koji računalo žele nositi svugdje sa sobom.

     Ukoliko na računalu ne radite cijeli dan na istom mjestu  tj. morate ga prenositi zbog prirode vašeg posla, izbor će pasti na prijenosno računalo. Za zahtijevnije poslove na računalu stolno računalo je gotovo obavezno zbog brzine i udobnosti rada. Stoga, ako nemate potrebu za čestom promjenom radnog mjesta, nepotrebno je kupovati prijenosno računalo te će stolno računalo biti primjerenije rješenje, a uz istu cijenu pružit će i veće mogućnosti. Ako ste stalno u pokretu – tablet je pravo rješenje za vas, no vjerojatno tek kao drugo računalo dok ćete većinu posla napraviti preko jednog od prije navedenih.

 

 

  • Kontakti
Serveri i računala -

Serveri i računala

  • Telefon: 051/659-310
  • Telefon: 051/659-302
  • Telefon: 051/659-305
  • E-mail: prodaja@ventex.hr

Pošaljite upit