Komunikacijska oprema i rješenja

 

     Tvrtka Ventex u svom portfelju nudi usluge projektiranja kompletne komunikacijske infrastrukture što uključuje aktivnu i pasivnu komunikacijsku opremu te organizaciju i izvođenje kabliranja, spajanja, atestiranja i puštanja u rad i održavanje sustava. Komunikacijska infrastruktura je nezaobilazna komponenta u svakoj tvrtki jer omogućava povezivanje djelatnika unutar tvrtke kao i vezu prema vanjskom svijetu i korisnicima.

     Putem komunikacijske infrastrukture pristupamo podatcima, a „pametno" složenom infrastrukturom možemo značajno smanjiti operativne troškove poslovanja. Komunikacijskim projektima u pravilu vršimo integraciju računalne (podatkovne) i telefonske mreže kako bi kroz isti medij osigurali prijenos podataka, govora (VoIP) i multimedije. Integracijom svih navedenih servisa povećava se produktivnost, a samim time i konkurentnost na tržištu cjelokupnim smanjenjem troškova.

     U projektima komunikacijskih rješenja koristimo proizvode i tehnologije renomiranih svjetskih proizvođača poput HP-a, Microsoft-a, CISCO, APC itd. Pravilnim odabirom opreme i rješenja korisniku osiguravamo kvalitetu, efikasnost te veliku propusnost i skalabilnost cijelog sustava kao osnovni preduvjet za daljnji razvoj i implementaciju novih servisa na nivou cijele tvrtke.

     Kao Microsoft Gold Certified partner s kompetencijama Silver Midmarket Solution Provider te Silver Server Platform i dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i izgradnji složenih infrastrukturnih rješenja možete biti sigurni da će Vaš sustav biti projektiran da osigura visoku dostupnost podataka, brz protok podataka te da će Vam implementirana rješenja osigurati višegodišnji siguran rad uz osiguranu podršku od strane Ventex Helpdesk-a.

 

 

  • Kontakti
Komunikacijska oprema i rješenja -

Komunikacijska oprema i rješenja

Pošaljite upit