Sistemska integracija

 

Od onog trenutka kada se počelo sa povezivanjem računala u mrežu počeo se koristiti termin sistemska integracija. U početku se radilo o integraciji tek nekoliko računala u zajedničku mrežu i integriran ispis na jednom pisaču no danas je bez kompletno integriranog sustava poslovanje nezamislivo. Današnji sustavi postaju sve kompleksniji i potreba za međusobnom povezanošću i integracijom postaje neophodna. Zbog složenosti sustava pojavljuju se problemi ljudskih resursa unutar same tvrtke zbog povećanih potreba za razvojem, podrškom i održavanjem.

Ventex kao sistem integrator osigurava da na jednom mjestu korisnik dobije kompletno rješenje svog informacijskog sustava na svim razinama počevši od fizičke razine (projektiranje i implementacija komunikacijske infrastrukture), sistemskog djela (projektiranje i implementacija poslužitelja i sistemskog softvera), aplikativnog dijela (projektiranje i implementacija ERP i BI sustava), sustava za sigurnost i aktivan nadzor i proaktivno održavanje sustava.

Kroz sistemsku integraciju objedinjava se cijeli proces od planiranja, projektiranja sustava, odabira odgovarajućeg tehnološkog rješenja, instalacije i podešavanja, puštanja u rad te aktivnog nadzora i održavanja cjelokupnog integriranog sustava.

 

 

  • Kontakti
Sistemska integracija -

Sistemska integracija

Pošaljite upit