Savjetovanje i projektiranje

 

     Kvalitetan odabir partnera za savjetovanje i projektiranje informacijskog sustava je jedna od najvažnijih stvar nakon donošenja odluke kod izgradnje prvog informacijskog sustava ili kod potrebe za poboljšanjem i nadogradnjom postojećeg sustava. Sa više od 20 godina iskustva u savjetovanju i projektiranju informacijskih sustava Ventex će za korisnike svih veličina iz različitih grana industrije ponuditi i implementirati rješenja koja osiguravaju smanjenje troškova poslovanja uz povećanje efikasnosti te olakšani nadzor i upravljanje.

     U današnje vrijeme otežanog poslovanja te potrebom za stalnim povećanjem konkurentnosti, informacijski sustav mora biti ekonomičan, pouzdan i siguran te fleksibilan u cilju brzog i efikasnog prilagođavanja potrebama korisnika, njegovih kupaca te novim tehnologijama.

     Usluga savjetovanja i projektiranja u svojoj naravi obuhvaća sve dijelove informacijskog sustava, od projektiranja infrastrukture i neophodnih sistemskih komponenti do aplikativnih rješenja i korisničke podrške. Jedna smo od rijetkih tvrtki koja je u mogućnosti ponuditi i implementirati odgovarajuća rješenja kroz sve nivoe informacijskog sustava.

     Prilikom savjetovanja oslanjamo se na provjerene i dokazane tehnologije najvećih svjetskih korporacija poput Microsoft-a i HP-a čiji smo dugogodišnji partneri i na čijim tehnologijama i rješenjima zasnivamo rješenja.

     Na ovaj način, sistemom „ključ u ruke" korisnik dobiva kompletno integrirano rješenje te podršku za cjelokupni isporučeni informacijski sustav što korisniku omogućava da kroz jedno centralno mjesto ima osiguranu podršku za sve dijelove svoj informacijskog sustava.

 
  • Kontakti
Prodaja -

Prodaja

  • Telefon: 051/659 310
  • Fax: 051/659 301
  • Adresa: Dražice 123c, Martinkovac, 51000 Rijeka
  • E-mail: prodaja@ventex.hr

Pošaljite upit