Netwrix

 

Netwrix

Netwrix Auditor

Netwrix Auditor je aplikativno rješenje za reviziju IT sustava koji isporučuje potpunu vidljivost u izmjene IT infrastrukture i pristupu podacima pružajući uvid u tko je izmijenio što, kada i gdje je svaka izmjena izvršena, i tko ima pristup čemu. Netwrix Auditor pomaže organizacijama u:

  • sprječavanju narušavanja sigurnosti uzrokovane napadima insajdera,
  • prolaženju revizije usklađenosti uz znatno manje napora i troškova,
  • praćenju koji korisnik čini što u IT okruženju.

 

Netwrix Auditor platforma

Netwrix Auditor omogućuje reviziju široke vrste IT sustava, uključujući Active Directory, Exchange, datotečne poslužitelje, Sharepoint, SQL Server, VMWare i Windows Server. Također podržava monitoring korisničke aktivnosti u svim drugim sustavima, čak i kad ne proizvode logove događaja, omogućujući video zapis ekrana korisničke aktivnosti i naknadnu pretragu i pregled.

 

Netwrix Auditor prednosti

1. Jačanje sigurnosti

Nedostatak vidljivosti u izmjenama kritičnih IT sustava povećava rizik od sigurnosnih incidenata jer IT odjeli nisu u mogućnosti detektirati potencijalne maliciozne aktivnosti korisnika prije nego rezultiraju povredom podataka. Slično, nedostatak vidljivosti u pristupne dozvole povećava rizik gubitaka podataka, curenja informacija i neuspjehe usklađenosti, obzirom da će korisnici vjerojatnije moći pristupiti resursima koji im nisu potrebni za njihov posao.

Netwrix Auditor eliminira ove slijepe točke isporukom potpune vidljivosti u sve izmjene sistemskih postavki, sadržaja i dozvole kroz IT infrastrukturu. Povrh toga, Netwrix Auditor obavještava vas o izmjenama koje narušavaju sigurnosnu politiku vaše tvrtke, omogućujući vam da proaktivno detektirate sumnjive aktivnosti korisnika i spriječite gubitke.

2. Pojednostavljena usklađenost

Usklađenost propisa sa standardima zahtjeva od organizacija da implementiraju politike IT usklađenosti i uvedu kontrole koje zadržavaju integritet, dostupnost, sigurnost i odgovornost informacijskih sustava i osjetljivih podataka. Auditori će zatražiti dokaze da su ti sustavi postavljeni i da napori organizacije ispunjavaju zahtjeve važećih propisa.

Netwrix Auditor omogućuje interne kontrole kroz cijelu IT infrastrukturu pružajući potpunu vidljivost u što je izmijenjeno u okolini i tko ima pristup čemu. Povrh toga, proizvod pruža korisne podatke koji su nužni prilikom dokazivanja usklađenosti tvrtke PCI DSS, HIPAA, HITECH, SOX, FISMA/NIST800-53, COBIT, ISO/IEC 27001 i ostalim standardima i osigurava lagan pristup arhiviranim revizijama više od 10 godina.

3. Optimizacija poslovanja

IT odjeli često moraju upravi i sigurnosnim timovima predati izvještaje o korisničkim pristupima, kao što su detaljni izvještaji o radnjama određenih korisnika ili detaljni popis tko ima dozvole pristupa čemu kroz IT okolinu. Generiranje takvih izvještaja s nativnim alatima zahtjeva ručno skriptiranje i konsolidaciju podataka – dugotrajan proces podložan greškama koji si današnji IT odjeli s nedostatkom djelatnika ne mogu priuštiti, osobito jer su već zauzeti održavanjima sustava i otklanjanjima pogrešaka koji utječu na korisnike.

S Netwrix Auditor nema potrebe za prekopavanjem kroz tjedne logova kako bi odgovorili na pitanje tko je izmijenio što, kada i gdje je izmjena izvršena ili tko ima pristup čemu. Proizvod pruža podatke svakome tko ih zatreba na dva načina: dionici se mogu pretplatiti na zakazane izvještaje koji ih drže upoznatim s informacijama koje njima znače, ili mogu koristiti Netwrix Auditor klijenta, koji se može instalirati na bilo koje računalo, kako bi vidjeli nadzorne ploče, pristupili interaktivnoj pretrazi i generirali izvještaje na zahtjev.

Netwrix Auditor rješava izazove IT revizije vašeg odjela i vašeg poslovanja

1. IT administrator

Brže generira izvještaje revizija i usklađenosti.

Ne trošite vrijeme na ručno skriptiranje i konsolidaciju podataka svaki put kad vam treba izvještaj o tome tko vrši izmjene u IT sustavima ili tko ima pristup čemu. Ono za što je nekad trebalo nekoliko dana sad je gotovo u nekoliko minuta.

2. Administrator IT sigurnosti

Istražite sumnjive aktivnosti korisnika prije nego postane povreda usklađenosti

Budite obaviješteni u realnom vremenu o najkritičnijim izmjenama u IT okruženju. Budite uvjereni da možete istražiti bilo koju radnju koja krši vašu politiku sigurnosti i odredite kako se dogodilo tako da možete spriječiti slične incidente u budućnosti.

3. IT manager

Vratite kontrolu nad IT infrastrukturom i eliminirajte stres pri slijedećoj reviziji

Pogledajte koliko se često vrše izmjene, koji korisnici vrše izmjene, koji sustavi su pogođeni, tko ima pristup čemu i još više. Brže odgovorite na upite revizora uz značajno manje napora .

4. IT direktor, CIO/CISO

Ublažite sigurnosne rizike i smanjite troškove usklađenosti.

Zaštitite vašu organizaciju od napada koji su premostili sigurnosne zaštite (vatrozid, antivirus i sl.) i izbjegnite kazne radi nesukladnosti sa zakonskim standardima.

5. MSP

Omogućite transparentnost upravljane okoline i unovčite uslugu "Usklađenost kao usluga".

Ukoliko planirate dodavanje novih usluga ili diferencirati vaše usluge kako bi vaši kupci vidjeli dodatnu vrijednost, Netwrix ima poslovni model koji podržava vaš cilj.

 

Napravljen za IT okruženja svih veličina, Netwrix Auditor arhitektura podržava rast vaše organizacije.

 

  • Kontakti
Prodaja -

Prodaja

  • Telefon: 051/659 310
  • Fax: 051/659 301
  • Adresa: Dražice 123c, Martinkovac, 51000 Rijeka
  • E-mail: prodaja@ventex.hr

Pošaljite upit