Ventex predstavio softversko rješenje za pilane

Ventex predstavio softversko rješenje za pilane 30.10.2017.

U četvrtak 28. rujna, u Slavonskom Brodu održao se 8. Kongres pilanara jugoistočne Europe, na kojem se po prvi put predstavila i tvrtka Ventex svojim softverskim rješenjem VePILANA, namijenjenim drvnoj industriji. Organizator ovog događanja bio je Hrvatski drvni klaster, a ovogodišnji partneri su Europska udruga pilana i Europska konfederacija drvne industrije.

Ispred rekordnog broja sudionika iz cijele Europe, predstavnici Ventexa prezentirali su jedino regionalno softversko rješenje koje integrira pilansko poslovanje u ERP sustav.

Dean Blečić, voditelj projekta unutar Ventexa rješenje opisuje na sljedeći način: „Softver koji implementiramo i za njega pružamo podršku je Pantheon. To je sustav u kojemu je moguće voditi cjelokupno poslovanje jedne tvrtke, od izrade ponuda, računa, računovodstvenih poslova, kadrovskih poslova, obračuna plaća… U suradnji s tvrtkom Slavonski hrast d.o.o. razvili smo vertikalno rješenje za pilansku industriju. Objedinili smo sve podatke unutar jednog sustava i sada se umjesto četiri softvera za vođenje poslovanja koristi samo jedan, Pantheon, sa našim integriranim rješenjem za pilansku industriju, VePILANA.“

  • Kontakti
Pantheon -

Pantheon

  • Telefon: 051/659 323
  • Fax: 051/659 301
  • Adresa: Dražice 123c, Martinkovac, 51000 Rijeka
  • E-mail: pantheon@ventex.hr

Pošaljite upit