Ventex u Estoniji

Ventex u Estoniji 03.12.2018.

Ventex u Estoniji

 

Kao član konzorcija dvije hrvatske i jedne američke IT tvrtke, u sklopu četverogodišnjeg ugovora vrijednog pet milijuna eura, Ventex uspješno odrađuje i drugi po redu skup europskih inspektora iz područja digitalne forenzike u Tallinu u Estoniji.

Ventex pruža tehničku podršku za edukaciju kojoj je cilj osposobiti istražitelje da sami provode istrage koristeći sve dostupne forenzičke alate, u borbi protiv kibernetičkog kriminala s naglaskom na financijskim prevarama. Edukacija obuhvaća vrlo široko područje digitalne forenzike kao što su digitalne istrage na Windows, Mac i Linux računalima, istrage mobilnih i pametnih telefona, istrage kriptovaluta, zloćudnih kodova, enkripcije, dronova, prometa po računalnim mrežama, forenzičko klasificiranje velikih količina digitalnog videa i digitalnih fotografija, te forenzičku analitiku.

Kompletnu spomenutu infrastrukturu postavio je i održava Ventexov tim iskusnih stručnjaka, a ne zaboravimo da je ovo drugi četverogodišnji ugovor za redom, što dovoljno govori o profesionalnosti i kvaliteti odrađenog posla za vrijeme trajanja našeg prvog ugovora. Napomenimo samo da naš tim u roku od 48 sati na bilo kojoj lokaciji unutar EU uspješno postavi učionice sa preko 200 računala i servera, te isto umreži.

 

 

 

  • Kontakti
Serveri i računala -

Serveri i računala

  • Telefon: 051/659-310
  • Telefon: 051/659-302
  • Telefon: 051/659-305
  • E-mail: prodaja@ventex.hr

Pošaljite upit